De ce aveti nevoie de Consultanta IT?

Cateodata poate fi scump sa aveti angajat, intern, un arhitect al aplicatiei, sau un arhitect de sistem si de cele mai multe ori vorbim chiar de mai multe persoane fiecare specializata pe o anumita sectiune aplicatie sau system.

Uneori este necesar si o viziune din exterior, pentru a evita sa cadeti in capcana ‘povestii unice’.

Si de cele mai multe ori nevoia de o astfel de persoana este doar in anumite puncte cheie, in special cele cu privire la directia de dezvoltare/viziune, tehnologiile folosite, interconectarea acestora, si bune practici.

Astfel va putem ajuta cu toate acestea prin serviciile noastre de Consultanta IT.

  • Arhitectura aplicatiilor web – Este importan ca punctele cheie din arhitectura aplicatiei dvs. sa fie bine pusa la punct inca de la inceput. A adauga un server nou nu este de cele mai multe ori calea spre a asigura buna functionare si o incarcare rapida a aplicatiei. Poate ca structura aplicatiei sau a bazei de date poate fi imbunatatita, separand si controland apoi separat loadul pe fiecare componenta si folosirea tehnologiilor optime pentru fiecare tip de date este raspunsul spre a oferi experienta dorita clientiilor dvs.
  • Arhitectura de sistem – Ansamblul de servere, serviciile folosite si cum comunica intre ele isi spun in fiecare moment cuvantul cu privire la modul de functionare a aplicatiei dvs. si de asemenea asupra costurilor.
  • Optimizarea aplicatiilor web si a serverelor – Un server bine optimizat poate accelera o aplicatie cu pana la 500%. Applicatiile lente de cele mai multe ori au doar cateva puncte ce generaza 98% din load, noi va putem ajuta sa le identificati si impreuna sa le abordam in vederea optimizarii proceselor interne si a reduce considerabil timpul de raspuns al aplicatiei.
  • Scalare cloud – Va putem ajuta pentru a construi un ecosistem de servere scalabil pe orizontala in cloud, astfel atunci cand aveti un spike in trafic sistemul va lansa automat servere noi iar traficul se va distribui si clientii dvs. vor avea aceeasi experienta de incarcare rapida a aplicatiei dvs. Cand numarul clientiilor ce folosesc aplicatia dvs. simultan scade, ecositemul va reactiona si va distruge din serverele de care nu mai aveti nevoie, iar astfel puteti optimiza foarte eficient costurile.
  • Mitigare DDOS – Este neplacut atunci cand se intampla asta, si de multe ori este destul de greu sa rezolvati problema fara un ajutor specializat. Astfel va putem ajuta cu strategii si recomandari pentru mitigarea DDOS-ului.
  • Consultanta IT generala – Poate ca acel lucru de care aveti mai mare nevoie nu se afla in lista de mai sus, ne puteti contacta si va putem oferi Consultanta IT in functie de nevoile si problemele cu care va consultati.

Click aici pentru a stabili o intalnire.