De ce aveti nevoie de securitate informatica?

O data cu evolutia sistemelor informatice si accentuarea dependentei de acestea in tot mai multe domenii au evolutat si riscurile.

Iar asta s-a intamplat dintr-un motiv foarte simplu, cu cat folosim mai mult sisteme informatice in afaceri, ele ne aduc un plus valoare, ce se poate traduce de multe ori in venituri, aceste venituri au devenit din ce in ce mai tentante unui nou tip de infractori.

Astfel este la fel de important sa asigurati o buna securitate sistemelor dvs informatice precum asigurati paza si securitatea bunurilor dvs.

Nu exista securitate perfecta, asa cum nu exista seif ce nu poate fi spart, chiar daca inca n-a descoperit nimeni cum. Astfel securitatea informatica este mai mult un joc de resurse. Ce resurse are nevoie un atacator ca sa treaca de sistemele informatice implementate? Si daca ar monetiza informatiile sau modificarea acestora din sistemele dvs. cat ar putea valora? Are profit?

Daca raspunsul la intrebarea ‘Are profit?’ este da, atunci este timpul sa investiti mai mult in securitate informatica.

 

Serviciile noastre de teste de penetrare sunt structurate in 3 mari categorii:

  • Testare de penetrare si cercetare vulnerabilitati manual, a aplicatiilor web – Un expert va cauta diverse vulnerabilitati in sistemele dvs adaptand tehniciile de atac la sistemul dvs. Acest tip de testare este specific aplicatiilor custom.
  • Testare de penetrare automata si semi-automata, pentru aplicatiile web – Un expert va folosii diverse tooluri specializate pentru a efectua scanari automate, ce vor putea identifica niste vulnerabilitati standard in sistemele dvs. Iar mai apoi le va verifica manual pentru a se asigura ca rezultatele nu contin intrari false-pozitive.
  • Testare de penetrare a serviciilor si infrastructurii – Un expert va folosi seturi de tooluri si le va combina cu strategii specifice arhitecturii sistemelor dvs. pentru a identifica diverse vulnerabilitati la nivel de servicii.

Hack recovery si Cyber forensic:

Este neplacut atunci cand esti o victima a unui atac informatic, si totusi se intampla, noi va putem ajuta identificand bresa sau bresele folosite de atacator, sa identificam partial sau total datele ce s-au sustras sa recunstruiti sistemele afectate, sa curatam de backdor-uri sau alte eventuale reminescente ale atacului, aplicatiile si sitemele, iar astfel sa putem repune sistemele afectate in functiune in cel mai scurt timp.

Malware analysis:

Ati fost tinta unui atac informatic, cu malware? Noi va putem ajuta sa intelegeti mai bine care a fost scopul atacatorului analizand comporamentul malware-ului in laboratorul nostru.

IT security consultancy:

Va putem ajuta cu privire la implicatiile ce le poate avea un atac asupra sistemelor dvs informatice si va putem propune masuri de imbunatatire a securitatii informatice in cadrul companiei.

Click aici pentru a stabili o intalnire.